21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kasa hırsızları yakalandı

Antalya'nın Alanya ve Manavgat ilçelerinde birçok hırsızlık olayına karışan 4 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli gördükleri 07 BHL 82 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. "Dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil ve polis arasında kovalamaca yaşandı. Alanya çıkışında yolu trafiğe kapatan polis, aracı durdurarak içerisinde bulunan Halis E. (19), Cemalettin Y. (19), Serkan B. (25) ve Yener G. (25) adlı zanlıların kimlik sorgulamasını yaptı.

Yapılan sorgulamada zanlıların Alanya'nın
Mahmutlar beldesi ve Manavgat jandarması tarafından kasa hırsızlığından arandıkları belirlendi. Gözaltına alınan zanlılardan Halis E.'nin üzerinden Emrah Anaç adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı çıktı. Şahısların evlerinde yapılan aramada ise 4 adet silah, bu silahlara ait çok sayıda mermi, 2 adet dizüstü bilgisayar, 37 bin YTL ve 78 bin euro nakit para, ziynet eşyaları ve bir işadamına ait çalıntı silah ele geçirildi.
Polis tarafından Mahmutlar Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen 4 zanlı, karakola götürüldü. Savcılık tarafından verilen ek gözaltı süresiyle sorguya alınan zanlıların yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 01:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?