21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kasım ayında deniz keyfi!

Antalya'da hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla birlikte sonbahar güneşinde kavrulan Antalyalılar ve turistler, denizin keyfini çıkardı.

Pastırma yazının yaşandığı Antalya'da bugün öğle saatlerinde sıcaklığın 30 dereceyi aşmasıyla birlikte vatandaşlar plajlara ve piknik alanlarına akın etti. Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'na akın eden Antalyalılar ve turistler, kasım ayında güneşlenmenin tadını çıkardı.

Sonbahar güneşiyle kavrulan Antalyalılar, denize girerek serinledi. Sıcak havanın tadını çıkarmaya çalışan bazı çocuklar da tehlikeye aldırmadan kayalıklardan denize atladı. Sıcak havayı fırsat bilen bazı yelkenciler ise denize açıldı.

Denizde birbirleriyle şakalaşan Antalyalılar, "Kasım ayında denize girdiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bugün hava gerçekten çok sıcak. Deniz sıcaklığı 25 dereceyi buluyor. Denizde hiç üşümüyoruz" dedi.

Antalya'ya tatile gelen yabancı turistler ise, "Münih'te hava sıcaklığı şu an 5 derece ve kar yağıyor. Antalya'ya geldiğimizde bu güneşi gördük ve çok şaşırdık. Kasım ayında denize girmek inanılmaz bir keyif" diye konuştu.

Antalya'da pazar günü hava sıcaklığının daha da yükseleceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 14:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?