22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kasımpaşa, Antalya'da kampta

Turkcell Süper Lig'de kötü bir ilk yarı geçirerek düşme hattında yer alan Kasımpaşa, ikinci yarıya Antalya'da yaptığı kampla hazırlanıyor.

Antalya'da devre arası kampına giren Kasımpaşa, hazırlıklarına devam ediyor. Ligin ilk yarısında topladığı 9 puanla son sırada yer alan Kasımpaşa, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Antalya'nın Kundu bölgesi WOW Futbol Center'da hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık kampının uyum içinde güzel bir şekilde geçtiğini belirten Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "İkinci yarı için aralıksız çalışıyoruz. Bizim ligde 9 puanda olmamız tabii ki düşündürüyor, ama kaybedecek bir şey yok. Hedefimiz ikinci yarıda ilk maçımızda galibiyeti bulmak ve alacağımız 3 puanla seriye devam etmek olacak. Futbolcularıma bu konuda güveniyorum" dedi.

Teknik direktör Tütüneker, kulüpteki ekonomik sorunların bitmesi durumunda iki yabancı futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini söyledi. İyi bir çıkış yakalayarak ligin ilk yarısını lider tamamlayan Sivasspor'un başarısını da değerlendiren Tütüneker, "İlk yarıda iyi bir çıkış yakaladılar. Bu çıkışı belki kendileri de beklemiyordu. Bülent Uygun orada çok iyi işler yaptı. Sivasspor'da Mehmet Yıldız gibi önemli futbolcular var. Bu tür futbolcularla önemli bir çıkış yaptılar" diye konuştu.

Kasımpaşalı futbolcu Göksel ise, ilk yarıda çok kötü bir performans gösterdiklerini belirterek, "İlk yarıyı en alt sırada bitirdik. İstediğimiz puanları alamadık. Sonuç olarak ilk yarı bitti. Önümüzde ikinci yarı var. İkinci yarıda istediğimiz sonuçları alıp Kasımpaşa'yı ligde tutmak istiyoruz" dedi. Antalya'daki çalışmaları pazar gününe kadar devam edecek olan Kasımpaşa, daha sonra İstanbul'a dönecek.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 13:56:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?