21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kaş'ta miniklere İngilizce kursu

Antalya’nın Kaş İlçesi’nde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 7-9 yaş grubuna yönelik çocuklar için İngilizce kursu açıldı.

Kaş ilçe Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü tarafından açılan ve 70 saat sürecek olan kursa 60 minik kursiyer katılıyor.

7-9 yaş grubu ilköğretim okulu öğrencisi olan kursiyerler yoğun ilgi gösteriyorlar. Hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri saat 15.00 ile 16.30 saatleri arasında iki farklı yaş grubuna verilen kurslara ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine İngilizce öğretmeni Hülya Ormancıoğlu, ikinci sınıf öğrencilerine ise Semiha Bilgin ve Hüseyin Tavşan tarafından veriliyor.

İngilizce kursunu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut, halk Eğitim Müdürü Mustafa Öztürk’ü açtığı kurslardan dolayı tebrik ederek, özellikle ilköğretim okulu minik öğrenciler için açtığı İngilizce kursu için” her türlü eğitim küçük yaşta başlar. Turistik Kaş ilçesi’nde yaşayan herkes için İngilizce öğrenmek çok önemli. Halk Eğitim Müdürlüğünün minik çocuklarımız için düşünmüş olduğu bu kurs çocuklar olduğu kadar okulumuz içinde önemli. Bu kurslar sonucu İngilizce konuşmanın temelini öğrenen çocuklarımız okuluna hazır gelerek İngilizce dersi öğretmenlerimizin de işini kolaylaştırmış olacak” dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk ise kurslarla ilgili olarak “İlçemizde minik öğrencilere İngilizce kursu açarak, bir ilki daha gerçekleştirdiğimiz için oldukça mutluyuz. Gösterilen ilgi bizi çok memnun etti. Yeni kurslar açarak her kesime hizmet etmeye ve yeni bilgiler öğretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 13:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?