22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Katil zanlısı fazla kaçamadı

ANTALYA'DAKİ GALERİCİ CİNAYETİNİN ARDINDAN

Antalya'da galerici cinayetinin zanlısı olduğu öne sürülen 1 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Eylül ayında Ermenek Mahallesi'nde araç içerisinde galerici Mustafa Kemal Gözükızıl ile yanında çalışan Cengiz Muş'u bir araçta başlarına ve vücutlarının değişik yerlerine ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Fatih Ş. Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

15 yıl önce Almanya'da tartıştığı babası Mehmet Ş.'yi öldüren ve 12 yıl cezaevinde kaldıktan sonra sınırdışı edilen zanlı Fatih Ş.'nin, olayda hayatını kaybeden Gözükızıl ve Muş'a kendisini zengin işadamı olarak tanıttığı ve son olarak cinayet günü aynı araca bindiği belirtildi. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı Fatih Ş.'nin sorgusu Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam ediyor.

 

OLAY

24 Eylül günü Antalya'nın Ermenek Mahallesi'nde rehber ve galerici Mustafa Kemal Gözükızıl ile yanında çalıştığı öğrenilen Cengiz Muş, bir araçta başlarına ve vücutlarının değişik yerlerine ateş edilmiş halde ölü olarak bulundu. Olay, mahalle sakinlerinin polise, farları yanan bir araç ihbarında bulunmasıyla ortaya çıktı. Gözükızıl ve Muş'un cenazeleri, olay yeri incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ANTALYA'DAKİ GALERİCİ CİNAYETİNİN ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 14:54:03
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 15:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?