1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kayınpederinden Halis Ağa'ya dava

HALİS TOPRAK'IN KAYINPEDERİNDEN AÇIKLAMALAR

Ünlü iş adamı Halis Toprak'ın Antalya Huzurevi'nde yaşayan İsmet Tağızade, evliliğin iptali için ileride dava açacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşamını sürdüren ünlü iş adamı Halis Toprak'ın kayınpederi İsmet Tağızade (63), kızının ve eşinin evlendikten sonra kendisini hiç aramadığını söyledi. Maddi zorluklar çektiğini ifade eden Tağızade, "Yeşil kartım eşime aldığım otomobil yüzünden iptal oldu. Emekli olmam için de 5 bin TL yatırmam gerekiyor. Evlenirken Halis Toprak bana bu parayı vereceğine söz vermişti. Ama bu parayı da vermedi, hiç de aramadı. Kalp rahatsızlığım var. Anjiyo ameliyatı olmam gerekiyorum Hastaneye gidemiyorum ve ilaçlarımı alamıyorum. Burası benim için bir cezaevine döndü. Huzurevindeki arkadaşlarımın sayesinde hayatımı sürdürebiliyorum" dedi.

Kızını ve damadını hayatından sildiğini söyleyen Tağızade, "Evliliğin iptali için ileride mahkemeye başvurmayı düşünüyorum. Beni bir defa aramayan kızı ne yapayım. Beni aramasını da Halis Toprak'ın engellediğini düşünüyorum. Neden engellediğini biliyorum, çünkü onlar zengin insanlar" diye konuştu.

HALİS TOPRAK'IN KAYINPEDERİNDEN AÇIKLAMALAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 13:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?