22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kayıp Alman'ın yaraları kurtlanmış

KAYIP ALMAN KADIN YARALI HALDE ORMANDA BULUNDU

Alanya'da yerleşik yaşayan ve 4 gündür kayıp olan Alman vatandaşı Christine Stapler, Kargıcak beldesi yakınlarındaki ormanlık arazide yarı çıplak ve yaralı halde bulundu. 4 gün önce Türk erkek arkadaşıyla kavga eden ve evden ayrılan Stapler'in o günden bu yana ormanda aç ve susuz olarak hayatta kalma mücadelesi verdiği bildirildi. Bir vatandaşın çığlık sesi üzerine bulduğu Alman kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, ormanlık alanda aracıyla seyir halinde bulunan bir kişi, çığlık sesleri üzerine araçtan inerek sesin geldiği yöne doğru gitti. Çam ağaçlarının altında, kendine çam yapraklarından uzanacağı bir yer yapan Christine Stapler'i (57) gören vatandaş, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile birlikte gelen jandarma ekipleri, yaralı kadını ambulansa bindirerek Alanya Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Yaralı kadının, Kargıcak beldesinde ev alan ve erkek arkadaşı Hamit Cansız ile birlikte yaşayan Alman Christina Stapler olduğu belirlendi. Alman kadının sol kolunda derin yara izi bulunurken, yaranın içinin kurtlandığı ve yüzlerce karınca ile kaplı olduğu öğrenildi.

Acil Servis'te yara içinde bulunan kurt ve karıncalar temizlenirken, 4 gündür aç susuz dağlarda yaşayan Alman kadın, böbrek fonksiyonlarının iyi çalışmamasından dolayı yoğun bakım servisine alındı.

Alman kadının Türk erkek arkadaşı, jandarma tarafından hastaneye getirildi. Cansız burada verdiği ifadede, Christina ile 4 gün önce kavga ettiklerini söyleyerek, "Elini sobaya vurdu ve yaraladı. Kan akıyordu. Sonra sinirle kapıyı çarparak dışarı çıktı. Bir daha gelmedi" dedi.

Yaralı Alman'ı yoğun bakım servisine girerken gören başka bir hasta yakını Bahaddin Yıldırım ise "Durumu çok kötüydü. Kolundaki yaranın içi kurt ve karınca doluydu. Ayın 11'inde olmuş herhalde. Elinde, bileğinde yaralar vardı ve kurtlanmıştı. Vücudunda da morarmalar vardı. Bayağı zayıftı. Surat ve bacaklarda da morarma vardı. Üzerinde sadece iç çamaşırı vardı çıplaktı" diye konuştu.

KAYIP ALMAN KADIN YARALI HALDE ORMANDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2010 Pazar 12:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?