1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kayıp Dudu robot resimle aranıyor...

Antalya'da, sahibinin çalındığını iddia ettiği köpek, sahibi tarafından gece gündüz demeden aranıyor. Köpeğini çok özlediğini belirten Baha Yeni, köpeğini bulanı ödüllendireceğini söyledi.

Emekli bir vatandaş tarafından altı yıl önce sokakta bulunan Pitbull kırması köpek kayboldu.

Küçükken bulduğu köpeğin bakımını üstlenen Bahar Yeni, köpeğinin kaçırıldığını söyleyerek, "Bulana teşekkür edeceğim. Ayrıca, para ödülü ile ödüllendireceğim" dedi.

Kaybolan "Dudu" adlı köpeği dışında dört sokak köpeğine de bakan Yeni, şunları söyledi: "10 yaşındaki Coco'yu dişleri dökülmüş ve sokağa terkedilmiş halde buldum. Samdy ise barınaktan aldığım bir köpek. Bir yaşındaki Şeker de sokağa atılmış bir fino. Benny'i bulduğumda ise bir araba kazası geçirmiş ve bir ayağı kırıktı."

Özellikle yardıma muhtaç sokak köpeklerini seçtiğini anlatan Bahar Yeni, sözlerine şöyle devam etti: "Önemli olan sokakta zor şartlar altında yaşayan köpeklere sahip çıkmak. Para ile satın alınıp evlerde beslenen köpekler çok şanslı. Ama sokakta yüzlerce muhtaç köpek var."

BİR TİNERCİDEN ALDIM
Çevrede gören vatandaşların anlatımına göre, köpeğini orta yaşlı bir erkeğin kaçırdığını söyleyen Bahar Yeni, sözlerini şöyle sürdürdü: "Köpeği Kaleiçi'nde bir tinercinin elinden kurtardım. Bakımını üstlendim. Aşılarını ve tedavisini yaptırdım. Ben Kaleiçi'nden taşınınca Dudu özgürlüğüne düşkün olduğu için apartman katına gelmedi. Yine Kaleiçi'nde yaşamaya devam etti. Ama hergün yemeğini götürüyordum. Artık mahalleli de tanıdığı için sorun olmuyordu. Ama bir ay önce kaçırıldı."

Yeni, kaybolan köpeğini bulanların 05072443518 ve 05375960457 numaralı telefonları aramasını istedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 09:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?