1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kayıp gencin cesedi bulundu

Facebook'tan edindiği arkadaşlarla katıldığı kampta kaybolan 27 yaşındaki Volkan Yöndemli'nin cesedi bir hafta sonra bulundu.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan edindiği arkadaşlarıyla Antalya'da buluşan ve Aksu İlçesi Karaöz beldesi yakınlarında kamp yapan Volkan Yöndemli, üç günlük kampın ardından dönüş hazırlıkları yapılırken kayboldu.

Bir süre kamp çevresinde aranan Yöndemli'nin izine rastlanamayınca arkadaşları bölgeyi terketti. Yöndemli'nin kaybolmasının üzerinden üç gün geçtikten sonra ailesini arayan arkadaşları, eve dönmediğini öğrenince jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Kamp alanının etrafını arayan jandarma, Volkan Yöndemli ile ilgili bilgileri Türkiye geneline dağıttı. Geçen Pazar günü Karaöz beldesindeki kamp alanının bir kilometre yakınında piknik yapan bir ailenin cesedi görmesi üzerine olay yerine gelen jandarma, cesedin kayıp başvurusu yapılan Volkan'a ait olduğunu belirledi. Yaklaşık 50 metre yükseklikteki bir uçurumun dibinde bulunan Volkan Yöndemli'nin ölüm haberini alan ailesi şok geçirdi.

Babası Kemal Yöndemli, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli
Tıp morguna kaldırılan cesedi teşhis ederken güçlükle ayakta durabildi. Otopside vücudunda bir darp, kesici ve delici yara izi bulunmayan gencin cenazesinin Merzifon'da toprağa verileceği bildirildi.

Olayı soruşturan jandarma, Volkan Yöndemli'nin cep telefonu kayıtları ile bilgisayar kayıtlarının inceleneceğini, en son görüştüğü kişilerin belirlenmesine çalışıldığını bildirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 18:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?