21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kayıp kızını arıyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde 30 yaşındaki üç çocuk annesi kadından 20 gündür haber alınamıyor.

Alanya'da yaşayan 60 yaşındaki Semiha Aydemir, 20 gündür kayıp olan 30 yaşındaki üç çocuk annesi kızı Zekiye Özer'i arıyor. Aydemir, eşinden şiddet gördüğünü iddia ettiği kızının hayatından endişe ettiğini belirtti.

Kızının Adana'da yaşadığını söyleyen Semiha Aydemir, "Kızım 16 yıllık evli, 14, 12 ve 9 yaşlarında üç kız çocuğu var. Eşi İbrahim Özer, yılın 8 ayı Antalya'da çalışıyor. Eşi ve çocuklarıyla tek bir odanın içinde yaşıyorlar. Maddi imkansızlıklar içinde yaşayan kızım, çocuklarının karnını doyurabilmek için kaynanasından ekmek çaldığını söylüyor. Bu da yetmiyor, eşinden şiddet görüyor. Çocuklarının dahi psikolojisi bozulmuş" dedi.

Kızının eşiyle kavga ettikten sonra Alanya'ya geldiğini anlatan Aydemir, birkaç hafta sonra kaynanasının çağırması üzerine yeniden Adana'ya döndüğünü belirtti.

Son 20 gündür de kızından haber alamadığını kaydeden Aydemir, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu, emniyet ve jandarmaya da kızının kayıp olduğunu bildirdiğini belirtti.

Aradan geçen onca zamana rağmen henüz bir haber alamadığını anlatan Aydemir, kızıyla birlikte kızının görümcesinin 14 yaşındaki oğlu Orhan'ın da kayıp olduğunu dile getirdi. Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen anne Aydemir, "Kızım kendini bir yerlerden atmak istedi, Orhan da onun peşinden mi gitti bilmiyorum. Orhan kızımı çok severdi, ona kaynanam derdi. Ölü ya da diri kızımı bulmak istiyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2011 Cuma 17:28:59
Güncelleme :30 Eylül 2011 Cuma 17:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?