21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kayıp nişanlısını arıyor

KAYIP NİŞANLISINI EL İLANIYLA ARIYOR

Antalya'da, markete gittiğini söyleyerek evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen nişanlısını bulmak için kentin pek çok noktasına kayıp ilanları asan turizm işçisi, genç kadının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Muratpaşa İlçesi Kızılarık Mahallesi'nde yaşayan 29 yaşındaki turizm işçisi Bilal Atılgan, memleketi Tunceli'de tanışarak nişanlandığı Saime Kurt'u ailesinin izniyle Antalya'ya getirdiğini belirtti. Nişanlısının, kendisi işteyken annesinde kaldığını anlatan Atılgan, "Nişanlım 16 gün önce 'Markete sigara almaya çıkıyorum' diyerek evden çıkmış. 16 gündür kendisinden haber alamıyorum. Birkaç ay sonra düğün yapacaktık. Nişanlım çok saf ve iyi niyetli bir insandı. Hayatından endişe ediyorum" dedi.

Tunceli'nin Pertek ilçesinde yaşayan nişanlısı Saime Kurt'un hayatında ilk kez bir 'kent' gördüğünü söyleyen Bilal Atılgan, şöyle konuştu: "İkimizin de başında birer evlilik geçtiği için iyi anlaştık. Ailelerimizin olurunu alarak nişanlandık. Saime'nin ilk evliliğinden olan çocuğu eski eşinde olduğu için psikolojik bunalımdaydı. Kendisini Antalya'da tedavi ettiriyordum. Köyden, bulunduğu ortamdan biraz uzaklaşması için Antalya'ya getirmiştim."

Emniyete de gerekli başvuruyu yaptığını ancak 16 gündür bir haber alamadığını belirten Atılgan, şunları söyledi: "Nişanlım kaybolduğu günden beri dünyam karardı. Her gün ağlıyorum. Uyku düzenim bozuldu. Rüyamda nişanlımı görüyorum benden yardım istiyor. Gören veya duyanların insanlık namına haber vermesini istiyorum. El ilanları bastırdım. Hem elden dağıtıyorum hem de çeşitli noktalara astım."

KAYIP NİŞANLISINI EL İLANIYLA ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 14:25:05
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 13:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?