8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kayıp şarkıcının cesedi bulundu

ANTALYA'nın Finike İlçesi'ndeki gazinolarda sahneye çıkan ve kendisinden 12 gündür haber alınamayan şarkıcı Metin Aydın'ın cesedi bulundu. Güvenlik güçleri Metin Aydın'ın öldürülmesiyle ilgil bir garson gözaltına aldı.


Bursa'da oturan Erdal Aydın, ‘Memoş' takma adını kullanan ve 13 Temmuz'dan bu yana ortada görünmeyen ağabeyi Metin Aydın ile bağlantı kuramayınca Antalya'ya gelerek güvenlik güçlerine kayıp başvurusu yaptı. 16 Temmuz'dan itibaren aranan Metin Aydın'ın cesedi, Antalya- Finike arasındaki D-400 Karayolu'nun Olimpos-Çıralı yol ayrımında, yol yakınlarındaki çalılıkların arasında bulundu.

Aydın'ın nasıl öldürüldüğüne ilişkin açıklama yapılmazken ceset Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayeti soruşturan ekipler Finike'deki bir lokantada garson olarak çalışan ve Metin Aydın'ın kaybolduğu tarihlerde ilçeyi terk eden A.K. adlı kişiyi gözaltına aldı. A.K.'nin sorgusuna başlandı.


DHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 18:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
batuhan aydın IP: 85.103.180.xxx Tarih : 26.07.2007 20:08:33
ben metin aydınnın yiğeniyim benim amcama bu şekilde ölümü kim layık gördüyse dilerim ki o kişininde en tatlısının başına gelsin.benim amcamın hiç kimseye ne kötü bir lafı olmustur nede kötü bir davranışı olmuştur dilerim ki bu yakalanan zanlının cezasını önce yüce mahkeme veyüce allah cezasını verecektir.CANIMDAN COK SEVDİĞİM AMCAM MEKENIN CENNET OLSUN.