21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kaymakam Özyiğit'ten ziyaret

Antalya da 5 beldenin ilçe statüsüne kavuşmasıyla, ilçe kaymakamları göreve başladı.Göreve başlayan Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, bölgesini tanımak için ziyaretlerde bulunuyor.

Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Kaymakam Özyiğit, Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret etti. Kepez Bölgesi’ni tanımaya çalıştığını belirten Kaymakam Özyiğit, ‘Kepez, gerek yüzölçümü olarak gerekse, nüfus olarak çok büyük bir ilçe, göreve henüz yeni başladığım için bölgeyi tanımaya çalışıyorum. Ziyaretlerle bölgemiz hakkında bilgi alıyorum. Kepez Bölgesinde bulunan bir odamız olan Gazete Bayii ve Büfeciler Odası’nı da ziyaret ederek Başkan Adlıhan Dere ile fikir alışverişinde bulunduk’ dedi.

Büfeciler Odası Başkanı Dere, Kepez Kaymakamı Özyiğit’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Dere ‘Kaymakamımız ilk ziyaretlerinden birisini odamıza gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum’ diye konuştu. Başkan Dere, Kepez Bölgesindeki büfeci esnafı ve sıkıntıları hakkında bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 13:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?