1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaymakamdan "geçmiş olsun" ziyareti

Antalya'nın Alanya ilçesi Okurcalar beldesinde, geçen Cumartesi akşamı çıkan hortumda ağır yaralanıp tedavi altına alınan Rus turiste, Alanya Kaymakamı "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Okurcalar beldesinde çıkan hortumda ağır yaralanarak Özel Hayat Hastanesi'nde tedavi altına alınan Rus turist Katarina Regakino (29)'yu, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Belediye Başkan Vekili Kemal Dere, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkanı Mustafa Tuna ve Alanya Rus Dili Konuşanlar Derneği Başkanı (ARDİD) Angelika Anzhela, Hayat Hastanesi Başhekimi Hulusi Tüzün ve turisti ameliyat eden Op.Dr. Ali Öz ziyaret etti.

Yaralı turistle sohbet eden Kaymakam Doğan, Katarina'nın Rusya'da güzellik uzmanı olduğunu öğrenince iyileştikten sonra makamına çay içmeye davet etti. Katarina da bu kadar ilgi ve alakayı hiç beklemediğini belirterek "Çok şaşırdım. Bana çok iyi baktılar. Beni hayata döndüren bütün doktorlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Hulusi Doğan da devletimizin güçlü olduğunu belirterek "Her şeyin üstesinden gelecek kadar çok güçlüdür. Hiçbir vatandaşı mağdur etmez ve her zaman yardıma koşar" diye konuştu. Yaralıyı ameliyat eden Op.Dr. Ali Öz de "Katarina hastaneye geldiği zaman vücudunda çok büyük tahribat vardı. Hastanın karaciğerinde ve soluk borusunda operasyon yaptık. Şu an kendisi sağlığına kavuştu. Yakında taburcu olacak" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 10:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?