22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaymakam'dan Gazilere elbise

KAYMAKAM'DAN GAZİLERE ELBİSE

Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, ilçede bulunan gazilere törenlerde giymeleri için özel bir elbise hediye etti.

İlçede bulunan 73 Kore, Kıbrıs ve Güneydoğu gazisinden 48'i Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'ın hazırlattığı ve hediye ettiği özel takım elbiseleri ile Alanya Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

Kaymakam Hulusi Doğan da, gaziler için özel bir elbise hazırlatarak ilçede düzenlenen törenlerde giymeleri için elbise hediye ettiklerini söyledi. Gazilere çok şey borçlu olduklarını belirten Doğan, "Gazilerimize sahip çıkmak, devletin ve hepimizin görevidir. Kamu görevlileri, belediye başkanları ve sivil toplum örgütleri gazilere her zaman destek vermeli. Bu bayrak ve toprak için mücadele eden, gerekirse vücudunun bir parçasını, organını veya canını vermeye hazır olan, bu topraklar için mücadele eden

değerli gazilerimizi düşünmek zorundayız" dedi.

Gazilere günlük yaşamda gereken kolaylığın sağlanması gerektiğini ifade eden Doğan, şunları söyledi: "Kamu kurumlarında her türlü kolaylığı sağlamamız gerekiyor. Törenlerimize katılabilecek şekilde tek tip bir elbise hazırlatarak destek vermek istedik. En azından bu konuda destek verebildiysek ne mutlu bize. Sizleri en baş köşede bekliyoruz."

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Alanya İlçe Başkanı Nusrettin Yolcu da, "Silah arkadaşlarıma bu mutlu günü yaşattığı için kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın bazı şikayetleri oluyor. Gazilerimize, şehit yakınlarına gereken saygı ve hürmeti göstermek mecburiyetindeyiz. Çünkü onlar Türkiye Cumhuriyeti'ni koruma görevini yerine getirmişlerdir" dedi.

KAYMAKAM'DAN GAZİLERE ELBİSE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 13:09:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 14:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?