1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaymakamdan hastaneye ziyaret

Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili Mehmet Murat Çekmen Korkuteli Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Korkuteli Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Murat Çekmen Başhekim Op. Dr. Mehmet Aksoy'dan hastane hakkında bilgi aldı. Hastanenin tüm bölümlerini gezen Kaymakam Çekmen Başhekim hasta ve hastane personeli ile sohbet etti.

Op. Dr. Aksoy'dan bilgi alan Kaymakam Çekmen Korkuteli Devlet Hastanesini beğendiğini belirterek, “Konumu itibari ile Korkuteli bazı illerimize giden yolların kavşağı durumundadır. Özellikle yaz aylarında nüfusunun 60-70 binlere çıktığı görülmektedir. Hastaneye yaptığım ziyarette de gördüm ki büyük bir yoğunluk var. Doktorların büyük bir özveri ile çalıştıklarını gördüm özellikle prefabrike olarak imal edilen poliklinik bölümü çok hoşuma gitti. Fiyat araştırması yapıp durumlar elverirse Elmalı Devlet Hastanesine böyle bir yer kazandırılmasını isterim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Aksoy; “Kaymakamımızın yaptığı ziyaretten büyük bir mutluluk duyduk. Biz hastane personeli olarak tüm hastalarımıza gerekli hizmeti vermek için büyük bir çaba içindeyiz. Belki aksaklıklar oluyor ama şartlar elverdiği sürece tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçen yıl Korkuteli nüfusunun altı katı hastamızı muayene etmişiz.”
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 13:25:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?