22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kaza kurbanları morgdan alındı

ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI

Antalya-Kemer yolunda dün gece personel minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 personelin cenazesi gözyaşlarıyla adli tıp morgundan alındı.

Antalya-Kemer karayolunun 20'inci kilometresinde dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden terzi Rıfat Yılmaz(46), oda temizlikçisi Nazire Yalçın(45), meydan şefi Mehmet Güner(31) ve bar sorumlusu Özlem Dönmez'in(31) otopsileri adli tıp morgunda yapıldı. Cumhuriyet Savcısı tarafından otopsileri tamamlanan 4 personelin cenazeleri gözyaşları içerisinde ailelerine teslim edildi.

Dün akşam kaza bölgesinden helikopter ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirilirken uzun süre kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışılan Mehmet Göksel'in cenazesi Tokat'ın Zile ilçesine gönderildi.

Antalya'da 2 hafta önce göğüs kanseri şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede yapılan test sonuçlarının ardından bir hastalığı olmadığını öğrenmenin sevincini yaşayan ve 4 yaşında bir kızı olan Özlem Dönmez'in cenazesi ise eşi Canser Dönmez tarafından alındı. Dönmez'in cenazesi ilk olarak Fabrikalar Mahallesi'ndeki evine gönderildi. Dönmez'in cenazesi toprağa verilmek üzere ise Niğde'nin Ulukışla ilçesine gönderildi.

Otelde terzi olarak çalışan 3 çocuk babası ve eşi 3 aylık hamile eşi olan Rıfat Yılmaz'ın cenazesi yakınları tarafından morgtan alındı. 3 yıldır aynı otelde çalıştığı belirtilen Yılmaz'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Antalya'nın Yeşildere Mahallesi'ne götürüldü.

Katamaran Resort Otel'de sezonluk olarak çalışan Nazire Yalçın'ın cenazesi ise eşi Mustafa, kızı Esra ve oğlu Çağlar tarafından morgtan alındı. Yalçın'ın cenazesi çıktığı sırada yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Yakınlarının desteği ile ayakta duran Mustafa Yalçın, "Kazanın aşırı hızdan kaynaklandığını tahmin ediyorum. Türkiye'de yıllardır büyük trafik kazaları oluyor ama herkes konuşuyor, hiç kimse bir çare bulmuyor. Servisler zaten bu konuda sabıkalı. Diyecek başka bir söz bulamıyorum" dedi.

Nazire Yalçın'ın kızı Esra Yalçın ise en son annesiyle dün akşam görüştüğünü ve birlikte uyuduğunu belirterek, "Kaza beni annemden ayırdı. Annemi benden aldı. Umarım bir daha bu tür büyük kazalar yaşanmaz" diye konuştu. Nazire Yalçın'ın cenazesinin Teomanpaşa Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
ANTALYA'DAKİ TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 13:57:01
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 18:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?