21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kazım Özalp Caddesi'nde çalışma

KAZIM ÖZALP CADDESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 'Kent Merkezini Güzelleştirme Projesi' kapsamında Kazım Özalp Caddesi'nde çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kent merkezinde sürdürülen çalışmaların Mayıs ayına kadar tamamlanacağı ifade edilirken, Kazım Özalp Caddesi'nde devam eden çalışmalarda ise tüm alt yapı kurumları ile koordinasyon sağlanarak, ortak kazı gerçekleştirildiği kaydedildi.

Bölgede TELEKOM'un alt yapı konusunda çalışmalarını tamamladığı, ASAT'ın yağmursuyu drenaj, içme suyu ve atık su çalışmalarının devam ettiği, AKEDAŞ'ın çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacağı ve doğalgaz ile MOBESE çalışmalarının ardından caddenin altyapısının tamamlanacağı belirtildi.

Toplam 15 bin metrekare alanı kapsayan proje ile Kapalı Yol'un granit ve diabaz doğal taşlarla kaplanacağı, cadde boyunca yaya aksını bozmayacak şekilde seyir ve dinlenme alanları oluşturarak caddenin hareketliliğine uygun şekilde kent mobilyaları yerleştirileceği, Kışlahan'ın önünde bulunan su havuzu korunacağı, poje kapsamında ayrıca 4 adet küçük su havuzu ile bitki havuzlarının da yer alacağı bildirildi.

KAZIM ÖZALP CADDESİ'NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 11:30:01
Güncelleme :21 Şubat 2011 Pazartesi 14:25:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?