1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

KBT kurs kayıtları başladı

Kemer Belediye Tiyatrosu(KBT ) her yıl olduğu gibi bu sene de ücretsiz olarak tiyatro atölyesi çalışmalarına başladı. Kurs kayıtları 01 Haziran-19 Haziran 2009 tarihleri arasında Kemer Belediyesi Kültür salonunda yapılacak.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada, “ Tiyatromuz bu yıl da Tiyatro Kurslarını gerçekleştirecek. Özellikle yaz aylarında okulların da tatile girmesi ile tiyatromuz eğitmenleri gençlerimize tiyatro eğitimleri verecekler. Genç tiyatrocu adaylarımız aldıkları eğitimler sonrası öğrendiklerini, oynayacakları gösterilerle izleyenler ile buluşturacaklar.

Kursumuza sadece 7 ile 17 yaşları arasındaki gençlerimiz katılabiliyor. Kursa başvurmak isteyen gençlerimiz başvuru formlarını ise Kemer Belediyesi Kültür salonundan temin edebilirler. Başvurmak isteyenler, başvurularını 01 Haziran ile 19 Haziran 2009 tarihleri arasında Kemer Tiyatromuza bizzat gelerek gerçekleştirebilecekler. Kursumuzun başlangıç tarihi 22 Haziran 2009’dur.Ayrıca Kuzdere ve Arslabucak’ta açacağımız semt evlerinde de halkımıza yönelik çeşitli sosyal kültürel etkinliklerimizi de yakında hayata geçireceğiz.”dedi.

Öte yandan Kemer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Selim Türkışık ise yaptığı açıklamasında, kurslara yoğun ilgi olduğunu ifade ederek öğrenci velilerin destekleri ile kursa katılım sayısının arttığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 20:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?