1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

KBT oyuncuları sahnede...

Kemer Belediye Tiyatrosu (KBT) çocuklara yönelik ‘Bir Yıldız Seç Kendine’ isimli tiyatro oyunu ile sahne aldı.

KTB eni çocuk oyunu olan "Bir Yıldız Seç Kendine" ile ilk oyununu minik seyircilere oynadı. Kemer Belediyesine ait olan otobüsler ile okullarından alınan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Kemer Belediye Tiyatrosuna gelirken, eğlenceli geçen oyunu da meraklı gözlerle izlediler.

Kemer Koleji, Kemer Anaokulu ve Kemer özel Işık Anaokulu öğrencilerinin izlediği "Bir Yıldız Seç Kendine" adlı oyunda Selim Türkışık, Ebru Z. Sırkıntı, Bilgen Özçelik, Dinçer F. Genç, Özge Dalyanoğlu ve Güneş Akın rol aldılar. Çocuklarla buluşmanın heyecanını yaşadıklarını ve onların oyuna verdikleri katkılar ve alkışlar ile mutlu olduklarını söyleyen KBT Genel Sanat Yönetmeni Selim Türkışık sözlerine şöyle devam etti:

"Yeni oyunumuz olan Bir Yıldız Seç Kendine ile çocuk oyunumuzun startını verdik. İlk gün Kemer Koleji, Kemer Anaokulu ve Kemer Özel Işık Anaokulu öğrencilerine oyunumuzu oynadık. Yeni çocuk oyunumuz dostluk, aile kardeşlik, paylaşım ve sevgi üzerine kurulmuş sımsıcak bir oyun. Amacımız bundan sonra bölgemizde ve Antalya'daki tüm okullardaki öğrencilerimize bu oyunumuzu sergilemek. Okullarımız kapanınca da hedefimiz her yıl olduğu gibi tiyatro okulumuzu açarak, katılacak öğrencilerimize ücretsiz eğitimlere başlayacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:15:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?