1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

KBT perdelerini açmaya devam ediyor

Kemer Belediye Tiyatrosu(KBT) yeni çocuk oyunu olan "Bir Yıldız Seç Kendine" oyununu bölgedeki okullarda okuyan öğrencilere oynamaya devam ediyor.

KBT perdelerini ilköğretim öğrencileri için açmaya devam ediyor. Kemer Belediyesi'ne ait otobüsler ile okullarından alınan öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Kemer Belediye Tiyatrosu'nda " Bir Yıldız Seç Kendine" adlı oyunu izledi.

Kemer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Selim Türkışık yaptığı açıklamada, "KBT olarak bölgemizde tüm okullarımızda öğrenim gören çocuklarımıza izlettirmeyi hedeflediğimiz çocuk oyunumuz 'Bir Yıldız Seç Kendine'yi sergilemeye devam ediyoruz. Bölgemizdeki okullarımızı sırası ile oyunumuza alıyoruz. Bugünde sıra Kuzdere İlköğretim Okulu öğrencilerinindi. Seyircilerimizden aldığımız destek ile bundan sonra da birçok oyuna imza atacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde de okulların tatile girmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da tiyatro kursumuzu başlatacağız." dedi.

Selim Türkışık, Ebru Z. Sırkıntı, Bilgen Özçelik, Dinçer F. Genç, Özge Dalyanoğlu ve Güneş Akın rol aldığı "Bir Yıldız Seç Kendine" adlı oyunun bölgedeki okullarda eğitim-öğretim gören tüm öğrencilerin izlemesi amaçlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 17:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?