22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Keçi hırsızı firari çıktı

YAKALANAN ZANLI CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI

Antalya'da, çaldığı keçilerle esrar almaya çalışan iki kişiden biri cezaevi firarisi çıktı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, Atatürk Mahallesi'nde Ali H. isimli kişiye ait bir evin bahçesinde kenevir yetiştirildiği ihbarı üzerine operasyon gerçekleştirilmişti.

 Evde yapılan aramalarda, 4 kilo 400 gram gonca halinde esrar maddesi ele geçirilmiş ve M.E.K. ve E.D. isimli şahıslar gözaltına alınmıştı. Evin önünde bulunan bir araçta yapılan aramada bagaj kısmında 6 keçi bulunmuştu. Çalındığı öğrenilen keçilerin M.Y.K. ve E.D.'ye ait olduğu ve

şahısların çaldığı keçiler karşılığında esrar almaya çalıştığı öne sürülmüştü. Ev sahibi A.H.'nin parası olmayan müşterilerden esrar karşılığında küçük ve büyükbaş hayvan aldığı, bu hayvanları çevredeki kasaplara sattığı iddia edilmişti.

SAHTE İSİMLE DOLAŞIYORMUŞ

Gözaltına alınan zanlılardan M.E.K.'nın yapılan parmak izinin ardından isminin sahte olduğu, zanlının gerçek isminin S.T. olduğu ortaya çıktı. Zanlının 10 ayrı uyuşturucu ticaretinden kaydı bulunduğu, Antalya ve İstanbul'da da 4 ayrı uyuşturucu kaçakçılığından arandığı anlaşıldı. Hakkında kesinleşmiş 37 yıl cezası bulunan S.T.'nin Antalya'nın Elmalı ilçesi cezaevinden firar ettiği ve arandığı belirlendi.

Öte yandan evinde arama yapılan A.H. isimli şahsın Zeytinköy bölgesinde yakalandığı belirtildi.

Keçilerin sahibinin Kumlucalı bir vatandaş olduğu ve keçilerin sahibine teslim edildiği ifade edildi.

YAKALANAN ZANLI CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 12:18:01
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 13:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?