21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

KEDAP yoksulların yanında

Kepez Belediyesi'nin Kullanılmış Eşyaların Dönüşümünü Aktifleştirme Projesi (KEDAP) ile ihtiyaç fazlası eşya, yardıma muhtaç kişilere ulaştırılıyor.

Proje kapsamında ssyal dayanışma ve yardımlaşmayı özendirmek amacıyla hayırseverlerin bağışladığı giysiler ve ev eşyaları, tıpkı bir mağazayı andırır şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunuluyor. KEDAP, geçtiğimiz Ramazan ayında 9 personel ve bir dağıtım aracıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu.

Ramazan Bayramı sonuna kadar 200 vatandaşa oturma grubundan, yatak odası takımına, mutfak eşyasından çocuk odası takımına, bilgisayardan televizyona, kılık kıyafetten ayakkabıya kadar yüzlerce çeşit ürün ulaştırıldığı bildirildi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturan KEDAP'ın, sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın çok daha yoğun bir şekilde hissedildiği Ramazan ayında yoksul ailelerin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Hayırseverleri bu projeye destek vermeye çağıran Başkan Tütüncü, vatandaşların kullanmadıkları eşyasını 338 13 55 nolu telefonu arayarak, bağışta bulanabileceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2011 Cumartesi 13:56:41
Güncelleme :10 Eylül 2011 Cumartesi 14:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?