21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kefalet kooperatiflerine teşekkür

KEFALET KOOPERATİFLERİNE TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, kredi kefalet kooperatiflerini ziyaret ederek, Ahilik Kültür Haftası'nda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Ahilik Kültür Haftası etkinliklerine katkılarından dolayı Antalya'da bulunan 4 Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı'na teşekkür plaketi verdi. Sevimçok, “Ahilik Kültürü'nü yaşatmak amacıyla düzenlenen Ahilik Kültür Haftası'na, Kredi Kefalet Kooperatiflerimiz de katkı koydu. Onlara katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ahilik Kültür Haftası'nın esnaf ve sanatkâr için çok önemli olduğunu belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Bu haftayı en iyi şekilde kutlamamız gerekir. Ahilik Kültürü'nün gelecek nesillere aktarılması açısından çok önemli olan bu haftanın, daha geniş kitlelere yayılması gerekir. Özellikle esnaf ve sanatkârın bu kutlamalara daha fazla katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

2011 yılında Ahilik Kültür Haftası'nı daha coşkulu kutlayacaklarını belirten Sevimçok, “Gençlerimize, üyelerimize bu kültürü, aşılamamız gerekir. Ahilik geleneğini, Ahiliğin fikir ve düşüncelerini, ilkelerini esnaf ve sanatkar olarak hayatımızda uygulamamız gerekir. Bunun için Ekim ayında yapılacak kutlamaları daha geniş tabana yaymayı düşünüyoruz” dedi.

Sevimçok, Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Murat Ağaoğlu, Yeni Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Eyüp Sabri Kıldıran ve Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak'ı ziyaret ederek plaket verdi.

KEFALET KOOPERATİFLERİNE TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 13:09:03
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 13:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?