16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kemal Sunal unutulmadı

ALTIN PORTAKAL'DA KEMAL SUNAL UNUTULMADI

Bu yıl 9-14 Ekim tarihleri arasında 47'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, yapacağı etkinlikler ve film gösterimleriyle Kemal Sunal'ı anmaya hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın organize edeceği 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, ölümünün 10. yılında özel gece, film gösterimleri ve 'Kemal Sunal Film Afişleri Sergisi' ile usta oyuncuyu anacak. Kemal Sunal anısına organize edilecek geceye Sunal'ın ailesi ve rol arkadaşlarının katılacağı bildirilirken, gecede ayrıca yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, başrollerini Kemal Sunal, Bilge Zobu, Şevket Altuğ ve Güler Ökten'in paylaştıkları

'Kapıcılar Kralı' filmi de gösterilecek.

Festival kapsamında düzenlenecek sergilerde ise sanat hayatına 82 film sığdırarak kırılması zor bir rekora imza atan Kemal Sunal'ın film afişleri ve kostümleri sanatseverlerle paylaşılacak. Agah Özgüç'ın yılların birikimiyle oluşturduğu sergi, aynı zamanda Yeşilçam'ın tarihsel kesitini de yansıtıyor.

ALTIN PORTAKAL'DA KEMAL SUNAL UNUTULMADI
ALTIN PORTAKAL'DA KEMAL SUNAL UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2010 Perşembe 12:19:05
Güncelleme :30 Eylül 2010 Perşembe 12:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?