1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer aşığı aileye sürpriz doğumgünü

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 25 yıldan bu yana her yaz tatillerini Kemerde geçiren Alman Götz ailesine sürpriz doğum günü partisi düzenledi. 25 yıldan bu yana her yıl tatillerini Kemer olarak belirleyen Götz ailesi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Kemer’e bu yıl da tatil için gelen Anneliese-Hans Karl Götz çifti Kemer’e hayranlıklarını dile getirirken, Başkan Mustafa Gül’ün de hayranı olduklarını söylediler.

Almanya’nın Pferdsdorf şehrinde oturduklarını söyleyen Anneliese Götz, “Kemer çok güzel bir yer. Her yıl tatilimizi Kemer’de geçiriyoruz. Kemer’i çok seviyoruz. Başkanımız Mustafa Gül’ü de yakından tanıyor ve takip ediyoruz. Deneyimli Başkanımıza bu dönemde de üstün başarılar diliyoruz” dedi. Götz çifti, Kemer’de çektikleri fotoğrafları da Başkan Gül’e gösterdiler ve albümlerinde resimler ile şehirleri hakkında bilgiler verdiler.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise bugün doğum günü olan ve 56 yaşına basan Anneliese Götz’ün doğum gününü bir pasta ile kutladı. Üzerinde Türk bayrağı ve Alman bayrağı olan bir pastayı konuk Anneliese Götz’e kestiren ve üzerindeki mumları söndürten Başkan Gül, Götz’ün doğum gününü kutladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 21:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?