7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer Belediyesi kışa hazırlanıyor

Kemer Belediyesi yaklaşan kış ayına hazır girebilmek amacıyla parklarda, refüjlerde ve muhtelif yeşil alanlarda kış çalışmalarına başladı.

Kemer belediyesi tarafından yapılan bu çalışmalarda ömrü biten yazlık çiçekler sökülüp yerlerine kışlık çiçekler dikiliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Ekiplerimiz kış ayının yaklaştığı şu günlerde yoğun bir tempo çalışmalarını sürdürüyorlar. Parklarımızda, refüjlerde ve diğer yeşil alanlarda ömrü biten yazlık çiçekler sökülüyor ve yerlerine binlerce bellis, aslanağzı, hercai menekşe, kasımpartı, nergis ve süs lahanaları dikiliyor. Kış ayı için peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız peyzaj çalışmaları gerek yerli gerekse de yabancılardan büyük ilgi görüyor. "dedi.

Öte yandan Kemer Belediyesi ekipleri Aşk Yağmuru Heykeli çevresindeki düzenleme kapsamında, heykel etrafına yeni kışlık çiçekler dikiyor. Heykel etrafına yaklaşık 500 adet kasımpatı çiçeği dikilecek. Liman Caddesinde de kışlık çiçeklerim dikimi devam ederken, Kemer 1 ve Kemer 2 girişlerinde de kışlık çimler atılıyor ve refüjler çiçekler ile donatılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 11:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?