21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer Belediyesi'nden burs

Antalya’nın Kemer Belediyesi Üniversiteye hazırlanan öğrencilere Dershanede bursu verecek.

Kemer Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden dar gelirli ailelerin üniversiteye hazırlanan başarılı çocuklarının faydalanacağı kurs için başvurular başladı.

Halkla İlişkiler Danışmanlığına yapılacak olan başvurular 10 Eylül tarihinde sona erecek. Başvuran öğrenciler Kemer Lisesinde sınava tabii tutulacak ve en başarılı 30 öğrenci kurs hakkı elde edecek.

Dershaneye gidecek öğrencilere burs vereceklerini belirten Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Eğitime gereken önemi veriyoruz. Şimdiye kadar 85 Üniversite öğrencisine verdiğimiz burs sayısını meclis kararı ile 110 çıkarttıklarını söyledi.

Şeker şöyle devam etti; bundan sonra üniversiteye hazırlanacak olan Kemer'li öğrencilerimizi de unutmadık. Kemer Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bil Dershanesi, ve Kemer Lisesi ile birlikte sınavda başarılı olacak öğrencilerimiz yıl boyu üniversite hazırlığı için kurs görecekler. Kurs görecek öğrenciler 14 Eylül 2008 Pazar günü saat 10.00 da Kemer Lisesinde sınava tabii tutulacak ve başarılı olan 30 öğrencimiz dershanede yıl boyu üniversite hazırlığı alacaklar. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için vatandaşlarımız Halka İlişkiler Danışmanlığımız 814 57 57'den yada internet sayfamızdan mail yoluyla ulaşabilirler. "dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 15:46:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?