1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer Belediyesi'nden eğitime katkı

Antalya’nın Kemer ilçe belediyesi Kemer lisesi 12. sınıf öğrencilerine ücretsiz sanal dershane hakkı verdi.

Kemer Belediyesinden bir eğitim projesine daha destek. Kemer Belediyesi, Eğitim Online işbirliği ile Kemer’de okuyan Kemer Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine ücretsiz sanal dershane hakkı verdi. Online dershane adına proje konusunda Proje Pazarlama Müdürü Tarık Varol , Başkan Şeker ile görüştükten sonra gerekli bilgileri Kemer Belediyesi Basın Danışmanı Halil Öncü’ye verdi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker proje konusunda yaptığı açıklamada, “Geleceğimiz olan gençlerimiz ve çocuklarımız için her zaman eğitime desteğimizi sürdürüyoruz. Kemer Belediyesi olarak Online eğitim hizmetine başladık. İlk aşamada Anadolu Lisesi öğrencilerinden son sınıfta okuyan öğrencilerimizin tamamı Belediyemizin internet sitesinden verilecek olan online eğitin portalından eğitimlerine destek alacaklar” dedi.

Başkan Şeker, “Bizler inanıyoruz ki, öğrencilerimiz Türkiye’nin aydınlık yarınları ve gururudur. Bu yüzden eğitimleri ile ilgili olarak yapacakları her adım gelişmelerinde katkı sağlayacaktır. Kemer Belediyesi olarak eğitimlerine destek için yeni projeler üreterek bunları bir bir hayata geçiriyoruz. Bunlardan birisi olan ÖSS ve YDS sınavları için çağımızın gereği olan online eğitim sistemidir. Bu sistemin başarı getirmesine temenni ediyor ve bu eğitimi alacak öğrencilerimize de başarılar diliyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 18:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?