1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer Belediyesi'ne kalite belgesi

Kemer belediyesi 8 aydır hazırlık ve eğitim çalışmalarını yürüttüğü İSO En 9001- 2000 Kalite Yönetim sertifikasını, Turkak tarafından sertifika vermeye yetkilendirilmiş kontrol şirketinin kontrol değerlendirme ve Kemer Belediyesinde yaptıkları yerinde inceleme çalışmalarının ardından almaya hak kazandı.

Denetim firması tarafından şubat ayı başında belge verilmesi yönünde olumlu rapor verilen Kemer Belediyesi Türkiye'de az sayıda Belediyenin Sahibi olduğu İSO EN 9001 - 2000 kalite yönetim sistemini belediyecilik hizmetlerinde kullanmak üzere aldı.

23 Şubat tarihinde Kemer Belediyesi ulaşan sertifika Başkan Hasan Şeker ve belediye personellerinin katıldığı tören ile Kemer Belediyesi girişine asıldı. Yaklaşık 8 aylık bir çalışma ile alt yapısı kurulan sistem ile eğitim çalışmaları devam ederken, Belediyede sistemin bütün gereksinimleri sağlanıyor. Başkan Şeker, çalışmaların daha yeni olduğunu, bu sistemin uzun soluklu bir çalışma gerektirdiğini, buradaki amaçların belediyecilik hizmetlerinin en verimli hale getirilmesi olduğunu belirtti.

Başkan Şeker "İSO kalite yönetim sistemi kaliteyi hizmete taşıma amacımızda sadece bir araç olacak. Bu sistem ile daha bilinçli çalışmalar yapmamız için eksik ve yanlışlarımızı ortaya çıkarıyoruz. Önümüzdeki dönem artık bu eksikliklerin ortadan kaldırıldığı, belediye hizmetlerinin daha şeffaf ve hızlı hale geldiği bir dönem olacak. Bunun için sayın halkımızdan belediyemizde gördükleri eksiklik ve önerilerini belediyemiz girişindeki danışma bölümünden temin edebilecekleri öneri formlarıyla bize bildirmelerini bu sayede bizim görmeyip onların gördükleriyle daha sağlıklı bir çalışma yapabileceğimizi düşünüyorum. Biz bu belgeyi daha iyi hizmet anlayışı ile çalışmak için aldık." Dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?