21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer Enduro İstanbul yolcusu

Türkiye Enduro Şampiyonası'nda Kemer'i başarıyla temsil eden Kemer Enduro Motosiklet Kulübü sezonun ilk iki yarışını geride bırakırken, başarılı sonuçlarla tüm Türkiye'de kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye Enduro Şampiyonasının 3. ayağına katılmak üzere İstanbul Ormanlı Çatalca köyüne bugün hareket eden kulüp sporcuları, yarışmadan bir gün önce orda olmak istediklerini bu sayede zorlu yarış parkurunu tanıyarak bol antrenman yapma fırsatı bulacaklarını söylediler.

Başarılı sporcular, Kemer'i en iyi şekilde temsil ederek, Kemer'e kupalarla dönmek istediklerini belirttiler. Kulüp sporcuları İstanbul'a kalabalık bir grup tarafından uğurlanırken, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, "Sporcularımız Türkiye'nin bir birinden zorlu Enduro parkurlarını aşındırmaya devam ediyorlar. Yine bu hafta sonu İstanbul Ormanlı'da yapılacak olan yarışa 6 sporcumuz ile katılıyoruz. Bol çamurlu ve oldukça çekişmeli bir yarış olacağına inanıyorum ve sporcularımızdan kazasız başarılı sonuçlar bekliyoruz" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise, "Kemer Enduro Kulübü Kemer'imizi en iyi şekilde temsil ediyor. Her yıl artarak devam eden başarıları ile bizleri gururlandırıyorlar. İstanbul'dan da çok iyi sonuçlar ile döneceklerine inancımız tam. Gençlerimizin başarısı için kendilerine gereken her türlü desteği vermeye devam ediyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 11:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?