21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer festivale hazırlanıyor

KEMER, 8. ALTIN NAR FESTİVALİ'NE HAZIRLANIYOR

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan 8. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali 19-22 Haziran tarihleri arasında başlayacak.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçeyi tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmak adına düzenlenen festivalde pek çok sanatçının yer alacağını belirtti. İlki 1994 yılında gerçekleştirilen festivalin bu yıl 19 Haziran'da kortej ile başlayacağını kaydeden Başkan Gül, “Antalya sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı şehirlerinden bir tanesi ve festivaller şehri.

Turizmin can damarı Antalya, festivaller ve özel günlerde düzenlenen etkinliklerle adından özellikle son yıllarda sık söz ettiriyor” dedi.

Antalya'nın ve Kemer'in tanıtımının çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Gül, “Tanıtım ve pazarlamanın sürekli olarak yapılabilmesi belediyelerin görevidir. Biz de bu kamu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek, Kemer'de kültür ve sanat şöleni yaşatarak, Kemer'i özlediği eski günlerine geri döndürmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Başkan Gül, Altın Nar Festivali'ne Fikret Otyam, Nebil Özgentürk, Vahap Mumyar, Burhan Şeşen ve Erşan Başbuğ'un da konuk sanatçı olarak katılacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 13:45:03
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 21:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?