16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kemer festivalle coştu

KEMER FESTİVALLE COŞTU

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Müzik, Dans ve Spor Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Bulgaristan'ın Tarkan'ı olarak tanınan Nıkı Monolov'un da sahne aldığı gecede, Bulgaristan Maskeli ile Samsun Mondo Capoeira grubunun gösterileri izleyicileri adeta büyüledi.

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Ankara FOMGET Gençlik Kulübü tarafından organize edilen 2. Uluslararası Kemer Müzik, Dans ve Spor Festivali, Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. 11 ülkenin katıldığı festivale; Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül, Emniyet Müdürü Hasan Mutlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bulgaristan'ın Maskeli gösteri grubu tarafından hazırlanan gösteriyle başlayan gecede Özbek sanatçı Hacı Ahmet Şehzat ve Şehzat Şams sesleriyle adeta büyüledi.

Samsun Mondo Capoeira grubunun yaptığı gösteri ise izleyicileri coşturdu. Brezilya müzikleri eşliğinde Afrika kökenli kölelerin dövüş sporunu sergileyen grup, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Tebriz dans grubunun ardından, Mahzur Uzmanov şarkılarıyla davetlilere unutulmaz bir gece geçirtti. Çeçen dans grubu ve Antalya dans gruplarının gösterilerinin ardından sahneye çıkan Bulgaristan'ın Tarkan'ı olarak bilinen Pop Star Nıkı Moronov, birbirinden güzel şarkılarıyla özellikle gençleri coşturdu.

KEMER FESTİVALLE COŞTU
KEMER FESTİVALLE COŞTU
KEMER FESTİVALLE COŞTU
KEMER FESTİVALLE COŞTU
KEMER FESTİVALLE COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2010 Cumartesi 11:22:05
Güncelleme :6 Kasım 2010 Cumartesi 12:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?