21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer karnavala hazır

Antalya'nın Kemer ilçesinde 2000 yılından bu yana düzenlenen "Kemer Karnavalı" için geriye sayım başladı.

26 Haziran'da kortejle başlayacak olan karnaval programı, sokak etkinliklerinin yanı sıra plaj voleybol turnuvası ile üç gün boyunca Okan Karacan'ın sunuculuğunu yapacağı Yeni Türkü, Hakan Altun ve Kibariye konserleri ile devam edecek.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yaptığı açıklamada, Kemer'in karnavala hazır olduğunu belirterek, "2000 yılından bu yana her yıl Kemer adı ile bütünleşen Kemer Karnavalı'nı gerçekleştirerek Kemer adına ciddi bir tanıtım yapmaktayız. Karnavalımız örnek gösterilmekte ve kortej ve konserleri ile unutulmaz günlere imza atmaktayız. Yerli yabancı çok sayıda kişi karnaval yapılacağı tarihlerde Kemer'i hınca hınç doldurmaktadır. Bu yıl da çok sayıda katılım bekliyoruz. 26-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Kemer Karnavalı için hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Özellikle bu yıl programa eklediğimiz yöresel yemek yarışması ve en güzel köpek yarışmasının da büyük ilgi çekmesini bekliyoruz" dedi.

27 Haziran'da plaj voleybol turnuvası, geleneksel Türk mutfağı yarışması ve sokak etkinliklerinin yanı sıra gece saat 21.30'da Hakan Altun Konseri ve havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek. 28 Haziran günü plaj voleybolu finali ve ödül töreninin yanı sıra köpek güzellik yarışması, sokak etkinlikleri ve gece de 21.30'da Kibariye konseri ve havai fişek gösterileri düzenlenecek.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 12:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?