21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer Karnavalı 26 Haziran'da

Kemer'de WRC Dünya Ralli Şampiyonası başlayan hareketlilik şampiyona sonrası da devam edecek.

Önümüzdeki hafta OFF-Shore yarışlarına ev sahipliği yapacak olan Kemer, ardından Kemer Karnavalı ile renklenecek. Kemer Karnavalı 26-27-28 Haziran 2008 tarihlerinde düzenlenecek.

Kaymakam Seddar Yavuz, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KETAOB Başkanı Metin Peltek ile otelcilerin katıldığı TUREM'de düzenlenen toplantıda karnaval ile ilgili bilgi verildi.

Başkan Şeker yaptığı açıklamasında, "Kemer Karnavalımız 26-27-28 Haziran 2008 tarihlerlinde düzenlenecek. Karnavalımız 26 Haziran'da ilk gün Kortej ile başlayacak ve ardından Yeni Türkü'nün konseri ile devam edecek. İkinci gün ise Hakan Altun'un konseri var. 3. gün ise Kibariye konseri ile Kemer'e renk katacak. Bunların yanı sıra 3 gün boyunca Voleybol turnuvaları, yemek yarışmaları, en güzel köpek yarışması, Dj şovları ve bir takım sokak etkinlikleri düzenlenecek. Özellikle ilk gün üzenleyeceğimiz kortejimizin çok renkli geçeceğini söyleyebilirim" dedi.

Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz ise konuşmasında, "Birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak istiyorum. Bu tip etkinlikler turizm kenti Kemer'de olmalı. Bu bakımdan belediyemizi ve belediye başkanımız kutluyorum. El birliği ile güzel bir karnaval olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 18:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?