21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer Karnavalı start aldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen karnaval, ünlü Rio Karnavalı'nı aratmadı.
Kemer Karnavalı, muhteşem bir kortejle start aldı.

İlçedeki bir çok tesisten karnavala katılan çok sayıda animatör, tüm hünerlerini sergileyerek 2 bin 500 dolarlık ödülü almak için kıyasıya yarıştı. Kemer Merkez PTT önünde başlayan korteje, tatil köyleri ve otellerin animasyon ekipleri ile Kemer'de bulunan spor kulüpleri katıldı. Renkli kıyafetler içindeki animatörler, danslarıyla karnavala renk kattı.

Ralli servis alanını hınca hınç dolduran kalabalık topluluk "Yeni Türkü" konseri ile farklı bir akşam yaşarken, havai fişek gösterileri ile de heyecanlı ve neşeli dakikalar geçirdiler. Korteje Mehteran Grubunun yanı sıra Bulgaristan ve Gürcüstan Halk dansları ile, Club Kemer Aura'nın düzenlediği 'Uluslar arası Miss Kemer' güzellik yarışmasına katılacak olan ve aralarında Finlandiya, Brezilya, Lübnan, Rusya gibi 30 farklı ülkeden gelen 30 güzel de katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve eşi Fethiye Şeker ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri halkı selamlarken, caddeleri dolduran vatandaşlara Karnaval logolu tişörtlerden dağıttılar.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Kemer son haftalarda yoğun bir etkinliğe sahne oluyor. Kemer Karnavalı ile muhteşem bir kalabalık Kemer'i doldurmuş durumda. Türkiye'nin dört bir yanından ve tatil köyleri ve otellerden gelen yerli ve yabancı çok sayıda yabancı misafirlerimiz ile muhteşem bir gece yaşıyoruz. Kemer halkımızın ilgisi çok fazla. Kemer'de bir canlılık var. 3 gün boyunca Kemer bu hareketliliği sürekli yaşayacak." dedi.

Dün akşam başlayan karnaval programı, sokak etkinliklerinin yanı sıra plaj voleybol turnuvası ile üç gün boyunca Okan Karacan'ın sunuculuğunu yapacağı Yeni Türkü, Hakan Altun ve Kibariye konserleri ile devam edecek.

.
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 10:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?