1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer Meclisi son kez toplandı

Kemer Belediye Meclisi gündemde belirtilen konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Toplantı Odasında Mart Ayı toplantısını yapmak üzere toplandı.

Başkan Hasan Şeker'in başkanlığında toplanan son meclis toplantısı meclis üyelerinin karşılıklı helalleşmelerine sahne olurken, Başkan Şeker, dilek ve temennilerde yaptığı konuşmada “ Son beş yıldır hep birlikte Kemer için çalıştık. Keşke bugün bütün arkadaşlarımız burada olsaydı. Görüyoruz ki bazı meclis üyesi arkadaşlarımız aramızda değiller. Zaman zaman birbirimize kızdığımız ya da kırdığımız,kırıldığımız zamanlar olmuştur. Hakkınızı helal edin diyorum. Benden yana da helal olsun.”dedi.

Açılış ve yoklama ile başlayan meclis toplantısı bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile devam etti. Akar Spor Kulübü Derneğinin malzeme ve maddi yardım talebini görüşen meclis, kulübe malzeme yardımı ile 10 bin Lira. Maddi yardım edilmesini oy birliği ile kabul etti. Toplantı, Norm kadroda yapılacak değişikliğin görüşülmesi ve dilek, temenniler ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 18:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?