22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer sahili yaza hazırlanıyor

Kemer Belediyesi kış ayları ile birlikte sahilde oluşan kirlilikleri temizlemek amacı ile çalışma başlattı.

Öncelikle sahilde bulunan alanda boydan boya bir temizlik yapan ekiplerin ardından, bölgeye Kemer Belediyesine ait bir kepçe getirilerek düzenleme çalışmaları yapılmaya başlandı.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Sahilde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Şu anda öncelikle temizlik ekiplerimizin sahili temizlemelerinin ardından, şimdide kepçemiz burada bulunan ve dalgaların tepecikler haline getirdiği bölgeleri yayarak düzlemeye başladılar. Ayrıca ek olarak sahilde bazı bölgelere yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yapacağız. Yeni yaz sezonu öncesi buradaki çalışmalarımızı tamamlayarak sahili kısa sürede yaza hazır hale getireceğiz” dedi.

Öte yandan Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de bölgede incelemeler yaparak, sahilin tekrardan eksik olan bölgelerinde yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışması yapacak. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Turhan Çelik, ”Sahilde incelemeler yapıyoruz. Burada gerekli gördüğümüz yerlere ilaveten yeşillendirme ve çiçeklendirme yapacağız“ dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 16:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?