21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer sahilinde yıkımlara başlandı

Kemer Belediyesi fen işleri ve zabıta ekipleri, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz’ün de direkt olarak katıldığı emniyet güçleri ile birlikte Kemer sahilinde işletmecilerin yaptıkları projeye uygun olmayan yerlerde yıkımlara başladılar.

Kemer sahilinde bulunan 23 büfede projeye uygun olmayan yerler yıkılarak, büfeler projeye uygun hale getirilecek.
Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Burasını yap işlet devret modeli ile yapmıştık.. İşletme sahibinin süresi dolduğu için Belediyemize devrini yaptı. Burası projeye uygun hale gelecek. Büfeler projeye uygun işletilecek. Yeni gelen kaymakamımız ile yapılan görüşmeler sonucunda mahkeme kararının uygulanması için karar alındı. Ve bugün büfelerdeki aykırılıklar, mevcut projemizdeki görünen kısımların dışındaki aykırılıklar giderilmesi için ve temizlenmesi için yıkımlarımızı başlattık. Yıkımları tamamladıktan sonra büfelerimizi projeye uygun, gerçek haline getireceğiz ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Şeker, Kemer Sahil Projesinin örnek bir proje olduğun u da ifade ederken, “ Sahil projemiz örnek bir projedir. Birçok yerden büyük övgüler almaktadır. Bu projenin dışında, işletmecilerin anlamsızca bir takım fazlalıklar yapmaları projemizi zedelemektedir“diye konuştu. Başkan Şeker ayrıca yıkımlar boyunca koordineli çalışmaları ile kendilerine her türlü desteği veren başta Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz ve emniyet personeline teşekkürlerini sundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2008 Perşembe 12:27:01
Güncelleme :10 Ocak 2008 Perşembe 12:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?