1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer sahillerinde denetim

Turizm sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Antalya Mavi Bayrak Koordinatörlüğü Kemer sahillerinde mavi bayrak denetimi yaptı.

Antalya Mavi Bayrak Koordinatörlüğü, Çevre Sağlık İl Müdürlüğü, Çevre Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile Kemer Mavi Bayrak Sorumluları Kemer’de mavi bayrak denetimleri gerçekleştirdiler.

Antalya Mavi Bayrak Koordinatörlüğünden Uğur Burhan Yıldırım, Antalya Çevre Sağlık Müdürlüğünden Hüseyin Yücel, Antalya İl Çevre Orman Müdürlüğünden Jale Şahin ve Kemer Belediyesi Mavi Bayrak Sorumlularından Kenan Kar’ın hazır bulunduğu denetimler sırası ile, Kemer’de bulunan Palmiye Tatil Köyü, Club Med, Grand Haber Hotel, Orange Country Otel, Kemer Resort , Maxim Resort, Amara Wing Otel, Palmet Resort, Rose Residance ve Grand Gül Hotel ‘de gerçekleştirildi.

Otellerde mavi bayrak kriterlerine uygunluk kontrol edilirken, eksiklikler mavi bayrak sorumlularına aktarıldı ve özellikle sahilde cankurtaranlar ve onlara bağlı kuleler, sağlık kabinleri de gözden geçirildi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de mavi bayrağın önemine değinerek,“Bugün Antalya Mavi Bayrak Koordinatörlüğü, Çevre Sağlık İl Müdürlüğü, Çevre Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile Belediyemiz Mavi Bayrak Sorumluları Kemer’de mavi bayrak denetimleri gerçekleştiriyorlar. Bugünkü denetimden geçen otellerimiz dışında kalan diğer mavi bayraklı otel ve plajlarımızda çarşamba günü denetlenecek. Mevcut mavi bayraklı otellerimiz ve plajlarımızın dışında, mavi bayrak sayısının artması için Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği ve üzerimize düşen görevi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 16:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?