22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer sıcaktan kavruluyor

ANTALYA'DA SICAKLAR BUNALTTI

Antalya'da sıcaklar etkisini gösteriyor. Yerli ve yabancı turistler havuzlara akın ederken, tatilciler için düzenlenen animasyon ve şov programları renkli görüntülere sahne oldu.

Yağışlı havanın ardından hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Antalya'nın Kemer ilçesinde tatillerini geçiren yerli ve yabancı turistler, havuzlara akın etti. Kemer Kiriş'te bulunan Daima Resort Otel'de tatilciler için düzenlenen animasyon ve şov programları renkli görüntülere sahne oldu. Tatilciler, animatörlerin hazırladığı oryantal şov ve havuzdan kaşık çıkarma gibi yarışmalarla bir yandan havuzda serinlerken, diğer yandan eğlenceli dakikalar yaşadı. Oryantal şovda profesyonel oryantalleri aratmayan tatilciler, yaptıkları göbek danslarıyla dikkat çekti.

Daima Resort Satış ve Pazarlama Temsilcisi Nalan Baş, havaların ısınmasıyla birlikte turist yoğunluğunun arttığını söyledi. Yurt genelinde olduğu gibi Antalya'da da geçtiğimiz hafta yağış olması yüzünden, 2009 yılının aynı dönemine oranla konuk sayısının azaldığını belirten Baş, "Sezonun en yoğun olduğu dönemde yağmur yağması turizmi etkiliyor. İnsanlar yağmur altında havuza girmek istemiyor ancak hava sıcaklığının artması ile birlikte konuklarımız yeniden havuzlara ilgi göstermeye başladı" dedi.

ANTALYA'DA SICAKLAR BUNALTTI
ANTALYA'DA SICAKLAR BUNALTTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 11:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?