1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer temizleniyor

KEMER BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Antalya’nın Kemer ilçesinde, gectiğimiz hafta meydana gelen fırtına ve etkili sağanak yağış nedeniyle cadde, sokak ve sahilde biriken çöpler Belediye ekipleri, tarafından temizlendi.

Kemerde geçtiğimiz hafta meydana gelen fırtına ve etkili sağanak yağış nedeniyle Kemer sokaklarında yıkılan ağaçlar ve fırtınanın getirdiği çöpler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Sabah erken saatlerde başlatılan çalışma, sokakların temizliği yanında fırtına nedeniyle sahil kenarlarında biriken çoğunluğu tahta parçalarından oluşan çöpler ekipler tarafından özenle toplandı.

Belediye ekiplerinin cadde ve sokaklarda rutin temizliklerinin yanında fırtına sonrasında yıkılan ağaç ve dalların temizliklerini de gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Gül, “fırtınadan dolayı sahilimizde çoğu tahta parçalarından oluşan çöplerde birikmiş, Belediye ekiplerimizi sahilimize de yönlendirdik ve temizleme çalışmalarına başladık. Kemer bir turizm cenneti, ve en önemli mekanı da elbette ki sahiller, bu nedenle de önceliği sahillerimizin temizliğine verdik’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 11:55:02
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 14:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?