1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer Turizm Haftası'nı kutluyor

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turizm Haftası bu yıl da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Turizm Haftası etkinlikleri bugün sabah saatlerinde Kemer Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtı'nın önünde düzenlenen törenle başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve çelenk sunumuyla devam etti. Törene Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Fikret Görmüş, Kemer protokolü, öğrenci ve öğretmenler ile vatandaşlar katıldı.

Turistlerin de katıldığı kutlama programı çerçevesinde Kemer Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu Saffet Özbekler günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Özbekler konuşmasında, turizmin yaşadığımız teknoloji çağında bütün ülkeleri birbirine yakınlaştıran, kaynaştıran, farklı kültürleri bir araya getirerek, insanlara birbirini tanıma fırsatı veren bir sektör olmanın yanı sıra ülke ekonomilerine ciddi boyutlarda katkı sağlayan ve öne çıkan bir sektör olduğunu söyledi.

Özbekler, "Ülkemize ve turizm cenneti Kemer'imize gelen turistler ülkemizin ve ilçemizin güzellikleri yaşamak için buraya gelmektedir. İlçemize gelen turistleri azami seviyede memnun etmeye çalışmak, üzerimize düşen en önemli görevlerimizden birisi olmalıdır. Çünkü ilçemizin en önemli gelir kaynağı turizmdir. Gelen turistleri bir elçi gibi görüp, ülkemizin tanıtımını en güzel bir şekilde yapmak vatandaşlık görevlerimizdendir" dedi.

Kemer Turizm Danışma Bürosu Sorumlusu Saffet Özbekler'in konuşmasının ardından program Turizm Okulu öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okumaları ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 16:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emmi IP: 85.99.58.xxx Tarih : 16.04.2009 12:48:47

Adam ne güzel de konuşmuş ama kemerlilerin anlayacağını pek sanmıyorum.Hala bindikleri dalı kesiyorlar turist kaçırmaya devam ediyorlar