21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'de beach volley fırtınası esti

Antalya'nın Kemer İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Kemer Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde, 3 günden bu yana devam eden "Kemer Karnaval Beach Volley" turnuvası sonuçlandı. 

12 takımın mücadele ettiği "Kemer Karnaval Beach Volley" turnuvasında dereceye girenler belli oldu. Buna göre erkeklerde Ediz Lik ile Mehmet Meşe birinci olurken, ikinciliği Aydın Kubilay ile Erhan Dizbay, üçüncülüğü ise Okan Dolaşan ile Selahattin Dizbay aldı. Bayanlarda ise Leyla Demirken ile Saliha Nazlı birinci, Neslihan Yurttaş ile Tuğba Sekmen ikinci ve Emel Derya Parlak ile Aylin Öztürk üçüncü oldu. Kemer 1 nolu plajda bulunan voleybol sahasında yapılan ödül töreninde, erkeklerde dereceye girenlere ödüllerini Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker verirken, bayanlara ise ödülleri Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül verdi. 

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve turnuvaya sponsorluk yapan Rose Hotelleri Genel Koordinatörü Yeliz Gül'e, desteklerinden dolayı Kemer esnafı tarafından plaket verildi. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, spora verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 16:11:50
Güncelleme :19 Haziran 2006 Pazartesi 18:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?