1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer'de Enduro heyecanı

Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2009 yılı takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonasının 1. Ayak Kemer yarışı Kemer Belediyesi Sponsorluğunda 07 Mart 2009 tarihinde saat:10:00 da Ralli Servis Alanında verilecek olan magazin startı ile başlayacak. 08 Mart 2009 saat10:00'da start alacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası Kemer'in muhteşem doğal güzellikleri içerisinde gerçekleştirilecek.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ve Kemer Belediyesi tarafından organize edilen yarış, Antalya' nın incisi Kemer' in, Kuzdere Mahallesinde tamamen doğal bir alanda, Kulüp tarafından hazırlanan görselliği yüksek özel enduro parkurunda düzenlenecek. Yüksek güvenlik önlemleri ile Beydağları eteklerinde konumlanmış enduro yarış parkuru da, muhteşem doğa manzarası ve izlenilebilirliği yüksek özel seyirci etapları bulunuyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen, profesyonel yarışçılar, 7 Mart günü yapılacak sıralama turu ve antrenmanlarda parkuru daha iyi tanıma fırsatı bulacaklar. 2007 ve 2008 yılında yine Kemer'de organize edilen şampiyona sporcular ve izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanmıştı. Yine bu yıl özenle hazırlanan ve her çeşit zemin yapısına sahip Kemer Enduro yarış parkuru, yarışçılara ve seyircilere doyumsuz bir Enduro heyecanı yaşatacak.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yaptığı açıklamada, tüm sporseverleri şampiyonaya beklerken, " Yine Kemer'de çok önemli, bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. Kemer spor etkinliklerinde her zaman adını duyurmaya devam ediyor. Kemer'li endurocu arkadaşlarımızın bu yarışmada da her zaman olduğu gibi büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum. Kemer Belediyesi olarak Kemer Enduro Kulübüne gereken her türlü desteği veriyoruz. Tüm motorsporu severleri bu organizasyona bekliyoruz."dediler.

E1,E2,E3 ve ATV sınıflarında birçok profesyonel enduro yarışçısı özel ve titizlikle hazırlanan görsel değeri yüksek Kemer enduro parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koyarak şampiyonada dereceye girmeye çalışacaklar.

08 Mart 2009 saat 10:00 'da verilecek Start ile başlayacak olan bu müthiş Enduro fırtınası Kemer - Kuzdere'nin keyifli parkurlarından sonra toplam 6 ayak ile Türkiye' nin diğer enduro yarış parkurlarında 2009 boyunca devam edecek.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 17:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?