1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemerde enduro heyecanı

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2009 yılı takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. Ayak Kemer Yarışı Kuzdere'nin muhteşem doğasında yapıldı. Çok sayıda sporcunun takip ettiği enduro yarışları heyecanlı görüntülere de sahne oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2009 yılı takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 1. Ayak Kemer yarışı, saat 10.00'da verilen startla başladı. Enduro fırtınası, Kemer-Kuzdere'nin keyifli parkurlarında seyircilerin yoğun tezahüratlarında gerçekleşti. E1, E2, E3 ve ATV sınıflarında birçok profesyonel enduro yarışçısı özel ve titizlikle hazırlanan görsel değeri yüksek Kemer enduro parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini ortaya koydu.

Sponsorluğunu yaptıkları şampiyona hakkında bilgi veren Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Bildiğiniz gibi Kemer spor organizasyonlarında her zaman öne çıktı ve öne çıkmaya da devam ediyor. Geçmişte bir şey söylemiştim. Tekrar tekrar yeniliyorum. İlk Dünya Ralli Şampiyonası'nı yaparken çok zorluklarla karşılaşmıştık. O çok zorlu ortamı o zamanda 4 ay gibi kısa bir sürede geçerek Dünya Ralli Şampiyonası'nı Kemer'e getirdik. O zaman bir söz söylemiştik.

Dedik ki, biz Dünya Ralli Şampiyonası'nın tapusunu Kemer'e aldık. Ve rallinin tapusu artık Kemer'de. Bu arada sadece karada değil denizdeki yarışlarımıza da devam ediyoruz. Kemerspor'umuzla devam ediyoruz, Boccemizle devam ediyoruz. Ve önümüzdeki dönemde projelerimiz arasında Kemer'de büyük bir gençlik kulübü, spor kulübü kurma düşüncemiz var. Kemer Belediyesi olarak yaptığımız yardımların, desteklerin hepsinin bir çatı altında toplanmasını ve bir yerde idare edilmesini arzu ediyoruz. Türkiye Motosiklet Federasyonu yetkililerine çok teşekkür ediyorum.

Kemer'de gerçekten motosporları kulübümüz oldukça başarılı. Başta Kemer Enduro Kulübü başkanımız Semih Özdemir olmak üzere bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Kemer'e gelen tüm konuklarımıza ve özellikle Kemerli sporcularımıza başarılar diliyorum, seyri yüksek, heyecanı bol, iyi bir yarış olmasını diliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?