1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer'de Enduro heyecanı

2009 AKDENİZ ENDURO ŞAMPİYONASI

2009 Akdeniz Enduro Şampiyonası'nın 5. Ayak yarışı Antalya'nın Kemer İlçesinde yapılacak.

2009 Akdeniz Enduro Şampiyonası 5. Ayak yarışı 21-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 2009 TMF yarış takviminde şampiyona Beydağlarının eteklerinde, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından hazırlanan enduro parkurunda düzenlenecek.

Seyirci etaplarının da bulunduğu yarışmalara Türkiye'nin dört bir yanından gelen, profesyonel ve amatör sporcular antrenmanlar ve sıralama turları ile parkuru daha iyi tanıma fırsatı bulacaklar. E1, E2, E3 ve ATV sınıflarında profesyonel ve amatör enduro yarışçıları, Kemer Enduro Parkurunda tecrübe, bilgi ve becerilerini sergileyecekler.

Yarışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, "Birbirinden güçlü Türkiye Şampiyonlarının zorlu doğa koşullarına ve özel hazırlanmış parkurlarda vereceği kıyasıya mücadeleye, enduro motosikletlerinin havada yaptıkları akrobatik hareketlerde eklenenince, izleyenlere doyumsuz bir heyecan ve maksimum adrenalin coşkusu veriyor. Yarışmalara tüm motor sporları tutkunlarını davet ediyoruz" dedi.

2009 AKDENİZ ENDURO ŞAMPİYONASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 12:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?