21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'de ilk iftar heyecanı

Kemer Belediyesinin Ralli Servis alanında kurduğu İftar çadırında ilk iftar verildi.

Antalya’nın Kemer Belediyesi tarafında her yıl olduğu gibi bu yıl da kurulan iftar çadırında günde bin 500 kişi iftarını açacak.

İftar yemeğine Kemer belediye Başkanı Hasan Şeker eşi Fethiye Şeker ile birlikte katılırken, Kemer müftüsü Mehmet Muslu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, Kemer Belediye meclis üyelerinden Yusuf Aktaş, Niyazi Karakaya, Şükran Kuyumcu, Binnaz Kum ve mahalle muhtarları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar kemer müftüsü Mehmet Muslu'nun duasıyla başladı. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı ilk iftar menüsünde Mercimek Çorbası, Çiftlik Kebabı, Pirinç Pilavı, Salata ve tatlı verildi.

"HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM"

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer'de her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar yemekleri verdiklerini belirterek bin 500 kişilik iftar çadırının Ramazan ayı boyunca hizmet vereceğini söyledi.

Vatandaşların Ramazanlarını kutlayan Şeker, "Kemer Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda aşevi kurduk. Ramazan ayının nefsimiz, ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 10:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?