21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'de Kickboks Turnuvası

İran CHI tarafından organize edilen CHI-1 Low Kickboks Dostluk Turnuvası Antalya Kemer'de yapıldı.

İran CHI tarafından Kemer'in Göynük beldesinde yapılan CHI-1 Low Kick dostluk turnuvasına Türkiye, İran, Azerbaycan, Hindistan, Pakistan, Tacikistan ve Çeçenistan'dan toplam 36 sporcu katıldı. Müsabakalar büyük çekişme içersinde geçerken Türkiye'nin üstünlüğü gözlerden kaçmadı.

İran CHI Federasyonu'ndan Başkan Mehdi Afray, 2. Başkan Mehdi Yousefi ve Başkan Yardımcısı Mehdi Slamik'in de aralarında bulunduğu komite Göynük'te bir ilke imza attı. Milli Hakem ve Turnuva Gözlemcisi Hüseyin İnce'nin de aralarında bulunduğu hakem komitesi turnuvanın çok çekişmeli geçmesi nedeniyle karar vermekte zorlandılar.

Zaman zaman sakatlıklarında yaşandığı turnuva ciddi bir sakatlık yaşanmadan son buldu. İran heyeti tarafından yaşanan deprem olaylarından sonra ailelerinden kopan çocukların kötü alışkanlıklara kapılmamaları için bir kulüp kurduklarını belirten Hüseyin İnce, "İran CHI Federasyonu tarafından depremzede çocukların eğitim alınmasını sağladıklarını ve spora yönlendirildikleri federasyon yetkililerince
belirtildi. Bunun üzerine bizde bir şeyler yapmak istedik. Sonuçta da böyle güzel bir organizasyona imza attık emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Turnuvayı Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, ilçe gençlik ve spor müdürü Taliye Maden, ilçe karakol komutanı Hakan Gaşi ve federasyon görevlileri izledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 10:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?