8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer'de mavi bayrak mutluluğu

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı koordinasyonunda Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta toplanan uluslararası jüri, bu yılki ''Mavi Bayrak'' ödülüne layık görülen plaj ve marinaları belirlerken, Kemer yine göz kamaştırdı. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yaptığı açıklamasında,"Mavi Bayraklı plajları ile Kemer dünyada bir turizm markasıdır".Dedi. 

Başkan Şeker, "Mavi Bayrak, Avrupa'da 29 ülke olmak üzere dünyada toplam 42 ülkede uygulanıyor. Turizminde vazgeçilmezi olarak gösteriliyor. Mavi Bayrak, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı koordinasyonunda uluslar arası beş projesinden de biri. Bizde Kemer Belediyesi olarak turizmin vazgeçilmesi olan Mavi Bayrak Uygulamasına büyük önem veriyoruz. 

Şu anda büyük gururumuz olan Mavi Bayraklarımız sahillerimizde dalgalanmaya devam ediyor diyen Başkan Şeker, Mavi Bayrağın, uluslararası niteliği ile de turizm açısından ayrı bir önem taşıdığını, turistlerin tatil yapmak için bilmediği, yeni tanıyacağı bir yere giderken, uluslar arası garanti içeren ve özelliklerini bildiği bir plaja gitmek için mavi bayraklı plajları tercih ettiklerini söyledi.

KEMER'İN MAVİ BAYRAKLI PLAJLARI 

Palmiye Tatil Köyü, Kemer II (Grand Gül Hotel, Rose Beach Residance), Alatimya Village, Amara Wing Otel, Kemer IV (Kemer Resort, Orange County Resort, The Maxim Resort), Kemer III (Grand Haber Hotel), Kemer I (Fame Residence), Türkiz Otel, Ayışığı Plajı, Club Med Kemer, Kiriş I (Joy Kiriş World Hotel), Kiriş III (Alinda Beach Otel), Kiriş IV (Le Jardin Otel), Kiriş II (Limak Limra Hotel) ve Türkiz Marina
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2007 Cuma 14:08:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?